Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Lisätiedot:

info@miravia.fi

p. 040-55 11 558

ONNISTU ESIMIEHENÄ HUOMIOIMALLA IHMISTEN ERILAISUUS

Kysy seuraavaa koulutuspäivää!

 

Eikö viestisi aina mene perille? Onko tiimiläistesi ymmärtäminen joskus hankalaa? Miten saat ihmisten luottamuksen? Opi tunnistamaan eri käyttäytymistyylit ja mukauttamaan vuorovaikutustasi esimiestyösi parantamiseksi.

Esimiehenä toimiminen on jatkuvaa vuorovaikutusta. Vuorovaikutuksella ja käyttäytymisellämme rakennamme luottamusta, jolle yhteistyö pääsääntöisesti perustuu. Tiimeissämme on erilaisia ihmisiä, eikä vuorovaikutus ja luottamuksen rakentaminen aina ole helppoa.

Koulutuspäivän aluksi laadimme yhdessä hyvän esimiehen kompetenssiprofiilin, jota vasten esimiestyössä tarvittavia vuorovaikutustaitoja peilataan. Päivän aikana opit tunnistamaan erilaiset käyttäytymistyylit ja mukauttamaan tarvittaessa omaa vuorovaikutustapaasi, jotta yhteistyö toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Oman ja muiden käyttäytymistyylit tunnistamalla ja huomioimalla viestisi menee paremmin perille ja esimiestyösi sujuu tehokkaammin.

Koulutukseen sisältyy Peili-käyttäytymisprofiili, joka perustuu oman arviosi lisäksi viiden muun sinut hyvin tuntevan henkilön (esim. alaistesi) arvioon. Peili-profiilisi avulla voit halutessasi muokata omaa vuorovaikutustapaasi eri tilanteissa ja erilaisten ihmisten kanssa. Koulutuksessa saat runsaasti käytännön vinkkejä erilaisten ihmisten kanssa toimimiseen ja heidän johtamiseensa. Koulutukseen voit osallistua myös ilman, että teet omaa Peili-profiiliasi.

Tule oppimaan lisää itsestäsi ja muista sekä parantamaan esimiestyösi laatua ja tiimisi vuorovaikutusta!

 

Kenelle:   

Koulutus sopii kaikille nykyisille ja tuleville esimiehille, jotka haluavat parantaa työskentelyään ja vuorovaikutustaan tiiminsä erilaisten ihmisten kanssa.

 

Kouluttaja:

Kouluttajana toimii sertifioitu Peili-valmentaja KTM Mira Kivistö ConTe Oy:stä. Miralla on usean vuoden kokemus henkilöstön ja toiminnan kehittämisestä sekä esimiestyöstä mm. Finnairilla. Koulutukseltaan Mira on kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti (Pol.kand.). Lisäksi hän on opiskellut mm. psykologiaa, työpsykologiaa ja organisaatioiden kehittämistä. Miran vahvuus on kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka perustuu hänen vankkaan kokemukseensa sekä itse esimiehenä että heidän kehittäjänään. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu koulutukseen lomakkeella tai sähköpostitse (info@miravia.fi) mahdollisimman pian, viimeistään 14 pv ennen sen alkua, jotta Peili-profiilisi valmistuu ennen koulutusta. Saat sähköpostitse ohjeet ja linkin Peili-profiilisi tekemistä varten. Peili-kyselyyn vastataan internetissä (5-10 min), minkä jälkeen täytät järjestelmään valitsemasi viiden sinut mielellään työyhteyksistä hyvin tuntevan henkilön sähköpostiosoitteet heidän arvioitaan varten. Järjestelmä lähettää arviointipyynnöt heille automaattisesti. Lisätietoja Peili-profiilista: mira.kivisto@conte.fi

 

Hinta:

Kokopäivän koulutuksen hinta on 590 € / hlö (+alv).

Koulutuksen hinta on 500 € / hlö (+alv), kun samasta organisaatiosta osallistuu vähintään kaksi henkilöä.

Hintaan sisältyvät: koulutus, Peili-profiili (sis. käyttäytymistyyli-, kohtaamiskyky- ja luottamuspalautteet; arvo 160 € +alv), koulutusmateriaali, lounas ja iltapäiväkahvit

 

Peruutusehdot:

Peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutuksen hinta.

 

Ohjelma:

 

09.00 koulutus alkaa

Hyvän esimiehen kompetenssit

 • Millainen on hyvä esimies?
 • Laadimme yhdessä hyvän esimiehen kompetenssiprofiilin

Ihmisten erilaisuus ja sen vaikutukset esimiestyössä

 • Miten erilaisuus näkyy käytännössä?
 • Ihmisten erilaisuuden aiheuttamat haasteet ja väärinymmärrykset

Peili-käyttäytymisprofiili apuna esimiestyössä

 • Peili-profiilin tausta
 • Erilaiset käyttäytymistyylit ja niiden tunnistaminen
 • Peili-profiilien (käyttäytymistyylipalaute) jako ja tulkinta
 • Omaan Peili-profiiliin tutustuminen

Miten huomioin ihmisten erilaisuuden?

 • Käyttäytymistyyleihin perehtyminen
 • Vuorovaikutus erityylisten ihmisten kanssa
 • Harjoituksia käyttäytymistyylien pohjalta

Miten johdan erilaisia ihmisiä?

 • Motivointi
 • Kiittäminen
 • Työhyvinvointi

Miten parannan kohtaamiskykyäni?

 • Mitkä asiat vaikuttavat kohtaamiskykyyn?
 • Puolustautuva käyttäytyminen
 • Kohtaamiskykypalautteiden jako ja tulkinta

Miten rakennan luottamusta?

 • Luottamuksen rakentuminen erityylisillä ihmisillä
 • Luottamuspalautteiden jako ja tulkinta

Yhteenveto ja loppukeskustelu

 • Toimintasuunnitelma vuorovaikutuksen kehittämiseksi

16.00 koulutus päättyy

 

Lisätiedot: Senior Consultant Mira Kivistö, ConTe Oy, mira.kivisto@conte.fi, p. 040-5511558

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ