Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

ILMOITTAUDU parisuhde-valmennukseen tästä!

 

Olemme myös Facebookissa! 

 

Yhteystiedot:

info@miravia.fi

p. 040-55 11 558

TOIMIVA VUOROVAIKUTUS PARISUHTEESSA

Kysy seuraavaa koulutuspäivää!

 

HUOM! Kurssia järjestetään myös tilauksesta esim. kaveriporukoille. Kerää 10 henkilön ryhmä, niin voit osallistua puolisosi kanssa veloituksetta. Tulemme tarvittaessa pitämään kurssia myös muualle (esim. koteihin).

 

Onko erilaisuus rikkautta parisuhteessa? On se, kunhan ymmärrätte ja hyväksytte toistenne erilaisuuden. Erilaisuus voi joskus aiheuttaa haasteita toimivalle vuorovaikutukselle ja yhteisymmärrykselle arjen kiireen keskellä. Opi tunnistamaan oma ja kumppanisi käyttäytymistyyli sekä mukauttamaan vuorovaikutustasi parisuhteen yhteisymmärryksen parantamiseksi.

 

Hyvä vuorovaikutus on toimivan parisuhteen perusta. Vuorovaikutuksella ja käyttäytymisellämme me rakennamme luottamusta, jolle yhteisymmärrys myös parisuhteessa pääsääntöisesti perustuu. Olemme ihmisinä erilaisia, eikä vuorovaikutus ja luottamuksen rakentaminen aina ole helppoa.

Kurssilla kuulet mm. parisuhteen dynamiikasta ja opit tunnistamaan erilaiset käyttäytymistyylit ja mukauttamaan tarvittaessa omaa vuorovaikutustapaasi, jotta parisuhde toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Tule oppimaan lisää itsestäsi ja puolisostasi sekä parantamaan vuorovaikutusta parisuhteessasi! Voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

 

Kenelle:   

Kurssi sopii kaikille parisuhteen dynamiikasta ja vuorovaikutuksen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille – joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

 

Vetäjät:

Kurssin vetäjinä toimivat perheterapeutti Iiro Leino ja vuorovaikutusvalmentaja Mira Kivistö

Iiro on koulutukseltaan TM, Psykoterapeutti – VET ja perheterapeutti. Hän toimii myös työnohjaajana ja kouluttajana. 

Mira on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti (Pol.kand.). Lisäksi hän on opiskellut mm. psykologiaa ja aikuiskoulutusta. Mira on myös sertifioitu Peili-vuorovaikutusvalmentaja. 

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu kurssille mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivää ennen sen alkua.

 

Hinta:

Kurssin hinta on 75 € / hlö (hintaan sisältyvät koulutus sekä kahvit).

Kurssista lähetetään lasku ennen kurssin alkua.

 

Peruutusehdot:

Peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko kurssin hinta.

 

Katso iltakurssien ohjelma.

Katso viikonloppukurssien ohjelma.

 

Lisätiedot: vuorovaikutusvalmentaja Mira Kivistö, p. 040-5511558, info@miravia.fi 

 

Ilmoittaudu tästä!