Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 
MAKUJEN HELSINKI 2019 -ravintolakirja

 

Yhteystiedot:

info@miravia.fi

p. 040-55 11 558

MAKUJEN HELSINKI -ravintolakirja

 

Tiesitkö, että Helsingissä pääset makumatkalle maailman ympäri?

Helsingissä on runsaasti aivan loistavia etnisiä ravintoloita, joista et ehkä ole kuullutkaan. Olemme järjestäneet jo useamman vuoden ajan ravintolakierroksia ja nyt olemme valinnneet 10 suosikkiravintolaamme ravintolakirjaan, joka tarjoaa sinulle nautinnollisen ja edullisen makumatkan eri etnisten keittiöiden herkkuihin.

Makujen Helsinki -ravintolakirja esittelee 10 eri etnisen keittiön ravintolaa sanoin, tarinoin ja kivoin kuvin (valokuvat: Karrar Al-Tameemi Photography). Mukana on mm. espanjalainen, etiopialainen, venezuelalainen, ja irakilainen ravintola. Jokaisessa näistä ravintoloista kirjan haltija nauttii kaksi ruokaa yhden hinnalla kerran vuoden 2019 aikana (lue tarkemmat ohjeet kirjasta). 

Jo yhdellä ravintolakäynnillä voit "ansaita" kirjan hinnan takaisin. Ravintolakirja on myös loistava lahjaidea - voit päästä itse mukaan nauttimaan ;-). Kannattaa siis tilata vaikka useampikin.

 

Makujen Helsinki 2019 -ravintolakirjaa on painettu vain 200 kappaletta ja viimeiset myydään nyt hintaan 20 € (sis. alv ja postituskulut Suomeen, norm. hinta 35€). Kirjat postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.

 

Tilaa Makujen Helsinki 2019 -ravintolakirja TÄSTÄ!