Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Yhteystiedot:

info@miravia.fi

+358-40-55 11 558

ITSETUNTEMUS - kohti omannäköistä elämää!

 

Miten varmistat tavoitteidesi saavuttamisen? Tunnetko tarpeeksi hyvin motivaatiotekijäsi, vahvuutesi ja sudenkuoppasi? Tee elämästäsi paras mahdollinen itsellesi!

MiraVia auttaa sinua kartoittamaan tärkeimmät motivaatiotekijäsi ja luontaisen toimintatapasi tuomat vahvuudet.  Apuna käytämme luotettavia ja tieteellisesti kehitettyjä menetelmiä; Reiss Motivaatioprofiilia, Peili-käyttäytymisprofiilia ja EASI-profiilia. Kysely täytetään internetissä (5-30 min), minkä jälkeen se puretaan henkilökohtaisessa keskustelussa joko kasvokkain, puhelimitse tai esim. Skypen välityksellä. Purkukeskustelu voidaan haluttaessa toteuttaa myös pareittain tai ryhmässä (edullisempaa). Saat myös kirjalisen palauteraportin itsellesi.

 

Mikä sinua oikeasti motivoi? 

Reiss Motivaatioprofiili (RMP) antaa kattavan kuvan ihmisen koko motivaatio- ja perustarverakenteesta. Motivaatioprofiili on yksilöllinen kuin sormenjälki. Se on nopea tehdä ja hyödyntää (kyselyn täyttäminen vie vain 15-30 min). Reiss Motivaatioprofiili parantaa itsetuntemusta ja sitä voi hyödyntää mm. parisuhteessa, urasuunnitelmissa, johtamisessa, myyntityössä, oppimisen tukena, urheiluvalmennuksessa ja erilaisuuden ymmärtämisessä (esim. työssä tai parisuhteessa; huom. saatavana myös pari- tai tiimiprofiilina). Reiss Motivaatioprofiili auttaa sinua tekemään muutoksia elämässäsi ja saavuttamaan tavoitteitasi.

Hinta: 210€/hlö (sis.alv)

Tilaa tästä Reiss Motivaatioprofiili ja henkilökohtainen sparrauskeskustelu (n. 1 h).

HYÖDYNNÄ SINÄKIN MOTIVAATION VOIMA!

 

360:n asteen käyttäytymisprofiili – näkevätkö muut sinut samoin kuin sinä itse?

Peili-käyttäytymistyyliprofiili ja siihen liittyvä sparraus auttavat sinua tunnistamaan omat vahvuutesi ja välttämään potentiaalisia sudenkuoppiasi. Peili-profiili kertoo miten muut näkevät ulkoisen käyttäytymisesi sekä antaa vinkkejä siihen, miten helpottaa kohtaamista ja vuorovaikutusta muiden kanssa. Peili auttaa myös rakentamaan luottamusta erilaisten henkilöiden välille ja siitä on paljon hyötyä mm. muutostilanteissa ja niissä selviytymisessä. Peili-kyselyn täyttäminen vie vain 5-10 min, minkä jälkeen lähetät arviointipyynnöt viidelle sinut hyvin tuntevalle henkilölle anonyymia arviota varten. Peili-käyttäytymistyyliprofiilissa on laajimmillaan kolme palauteosiota: käyttäytymistyyli, luottamus ja kohtaamiskyky. 

Hinta: alkaen 290€/hlö (sis.alv)

Tilaa tästä Peili-profiili (käyttäytymistyyli- ja luottamuspalaute) ja henkilökohtainen sparrauskeskustelu (n. 1 h).

KATSO PEILIIN JA OPI LISÄÄ ITSESTÄSI JA MUISTA!

 

Tunne itsesi ja vahvuutesi

EASI on typologia, jossa ihmiset jakautuvat itsearvioinnin tulosten perusteella neljään perustyyliin: innostaja (E), analyytikko (A), tukija (S) ja toimeenpanija (I). EASI on itsetuntemuksen kehittämisen väline, jota voidaan hyödyntää mm. viestinnän ja kommunikoinnin tehostamisessa sekä ihmisten erilaisuuden ymmärtämisessä. EASI kertoo vahvuutesi, motivaatiosi (mitä haluaisit enemmän/vähemmän) ja auttaa esim. sopivan oppimistavan ja työympäristön löytämisessä. 

Hinta: 250€/hlö (sis.alv)

Tilaa tästä EASI-profiili ja henkilökohtainen sparrauskeskustelu (n. 1 h).

EASISTI KOHTI TAVOITTEITA JA PAREMPAA ELÄMÄÄ!

 

KYSY LISÄÄ!

Mira Kivistö: +358-40-5511558, info@miravia.fi